Home » Bemutatkozás

Bemutatkozás

Az alábbiakban szeretnénk Önnek röviden bemutatni, mind magunkat, mind pedig termékeinket, szolgáltatásainkat.

geczi-gyorgyA GLOVES BT 1996-ban Szekszárdon Géczi György alapította egy baráti társaság szakértelmére és a családja támogatására alapozva, a húsipari védőfelszerelések értékesítése, gyártása és javítása céljából kifogástalan minőségű, rövid és pontos határidővel történő elvégzésére.

A cég célja már a kezdetektől az volt, hogy összehangolja az értékesítés, gyártás és garancia viselés folyamatát egy jól szervezett, átlátható csapat segítségével.

Az idő előre haladtával számos lehetőség és kihívás elé kerültünk és egyre inkább bővült cégünk tapasztalata és elképzelése piaci pozíciójának meghatározásáról.

harmanA vállalkozást 2014. januártól Géczi György átadta keresztgyermekei részére, velük korábban is évekig együtt dolgozott, így a vállalkozás már családi vállalkozásként üzemel tovább. Mára egy határozott elképzelés nyomait követve alakítottuk ki cégünk politikáját és terveit.

Olyan szolgáltatást és termékeket kínálunk mely hozzáértő szakemberek munkájának eredménye. Nincs fontosabb, mint egy olyan prosperáló partner kapcsolat kiépítése megbízóinkkal, melyben az első perctől higgyenek szakmaiságunkban és elkötelezettségünkben.

Semmit nem vállalunk el és nem viszünk véghez, melyhez nem rendelkezünk elég szakmai tapasztalattal és szakértelemmel. Felkészült munkatársaink az egyik legnagyobb erősségünk. Műszaki színvonalunk megőrzése kiemelten fontos feladatunk.

Rendelkezünk mindenféle európai minősítéssel, mely a gyártáshoz és forgalmazáshoz szükséges. Ezeket folyamatosan frissítjük.