+36 30 351 2828 info@gloves.hu

BEMUTATKOZÁS

A Gloves Bt. 1996-ban alakult. Alapító tagja Géczi György volt, aki baráti társaságra, családi támogatásra és szakértelmére alapozva hozta a létre a társaságot, melynek főtevékenysége húsipari védőfelszerelések gyártása, forgalmazása. Cégünk kifogástalan minőségű termékeket gyárt rövid és pontos határidővel. Kezdettől legfontosabb célunk a gyártás, értékesítés és a garancia összehangolása, ezt a feladatot jól szervezett és kiváló szaktudású, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező csapatunk végzi. A megalakulásunk óta eltelt időben számos lehetőség és kihívás elé kerültünk, ez segített minket tapasztalataink bővítésében és társaságunk piaci pozíciójának megőrzésében. A megbízóinkkal kialakított partnerkapcsolatainkban a legfontosabb a bizalom, és hogy higgyenek szakmaiságunkban és az elkötelezettségünkben.

A vállalkozást 2014. januártól Géczi György átadta keresztgyermekei részére, akikkel korábban is évekig együtt vezették a társaságot, így a vállalkozás már családi vállalkozásként üzemel tovább. Mára egy határozott elképzelés nyomait követve alakítottuk ki cégünk politikáját és terveit.

2019-ben sikerült elérnünk, hogy az alapanyagtól a késztermékig mindent saját magunk tudunk előállítani. Az alapanyagok feldolgozásában és a késztermék gyártásában automatizált berendezések segítenek. Jelenleg 1500 m2-es telephelyünkön lévő üzemcsarnokunkban működik a termelés, melyet felkészült munkatársaink végeznek. Jövőben is célunk a fejlődés. Védőfelszereléseken kívül egyéb dizájn termékeket is fogunk készíteni a lakberendezés és a vendéglátás területein. A gyártáshoz és forgalmazáshoz természetesen rendelkezünk minden szükséges EU-minősítéssel (PPE személyi védőfelszerelés II. kategória), melyet folyamatosan megújítunk.